Ota yhteyttä

Yritystuotteet – Uusi mahdollisuus personoituun näkyvyyteen! Valmistamme tilauksesta myös suurempia sarjoja yritysten, seurojen, yhteisöjen tarpeisiin. Voitte tehdä tilauksen yrityksen logosta tai teitä kuvastavasta piirroksesta. Voimme ideoida myös yhdessä kustomoituja tuotteita jälleenmyyntiin tarpeidenne/ toiveidenne mukaan!

Avaimenperä uuden talon ääriviivoja mukaillen on mukava huomio rakennuttajalta tai myyjältä, työnantajan henkilöstölleen teettämät henkilökohtaiset nimikorut tai festarin artistilahjoiksi teettämät personoidut korut ovat olleet suuresti arvostettuja lahjoja. Joukkueen tiimikorut, instrumentin ilmentäjät, rakkaan auton kuvaste; mitä vaan ja mistä vaan!

Täytä oheiselle lomakkeelle yhteystietosi sekä ajatuksesi tilattavasta tuotteesta, niin olemme sinuun yhteydessä ja voimme yhdessä miettiä teille mieluisinta ja kannattavinta vaihtoehtoa!

 

Yhteistyöt – Teemmee mielellämme yhteistyötä eri tahojen, mm blogien kanssa. Mikäli sinulle on idea yhteistyömahdollisuudestamme, niin jätä rohkeasti ajatuksesi alle, niin olemme sinuun yhteydessä!