Tilausohjeet

Miten otan kuvan?

Ota kuva kohtisuoraan, muista riittävä valo. Myös skannattu kuva käy. Jos haluat korun 1:1 kuvan kanssa, lisää ”lisätietoja”-kohtaan kuvan pisin mitta (esim. käden- tai jalanjälki). Muussa tapauksessa valmiin tuotteen pisin mitta on 5 – 8 senttimetriä kuvasta riippuen. Valmistusmateriaalina ruostumaton teräs.

 

Miten tallennan äänen?

Äänitä haluamasi sana tai lyhyt lause puhelimen tai tietokoneen ääninauhurisovelluksella. Liitä tiedosto tilaukseen ostoskorissa. Muodostamme äänitiedostosta ääniaallon, jonka pohjalta koru valmistetaan. Valmiin tuotteen pisin mitta on 5 – 8 senttimetriä.

Hyväksytyt tiedostomuodot ovat mp3, mp2, aiff, wav, ogg, amr, wma, ac3, m4a.

Kaiverrus ei kuulu hintaan.

 

Lahjakortti

Verkkokaupan kautta voit valita tilattavaksesi myös lahjakorttituotteen. Yhden lahjakortin hinta on 40€. Voit myös tilata lahjakortin suuremmalla summalla asettamalla lahjakortin kappalemäärän haluamaksesi. (2 x 40€, 3 x 40€..) Mikäli haluat lahjakorttisi muulle kuin 40€:n kerrannaiselle, niin ole yhteydessä meihin sähköpostitse/ puhelimitse.

Lahjakortti toimii siten, että lahjakorttiin kirjataan koodi, joka määritellään vähentämään ostoksen loppusummasta lahjakortin arvoinen määrä. Tämä koodi syötetään KUPONKI-kenttään tilausta tehdessä..

Lahjakorttia tilatessasi täytä kassan LISÄTIEDOT-kenttään

-toimitetaanko lahjakortti tilaajalle vai suoraan lahjakortin saajalle (tässä tapauksessa myös lahjakortin saajan yhteystiedot)

-toimitetaanko lahjakortti sähköisenä vai painettuna.

 

Tilaaminen

Pääset tilaamaan oman tuotteesi verkkokaupassa täyttämällä lomakkeen tiedot sekä lataamalla mallikuvasi ”tilaa”-välilehdellä.

 

Maksaminen

Tilausta tehdessäsi verkkokauppa ohjaa sinut suorittamaan maksun omassa verkkopankissasi. Odota, että maksun jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

 

Toimitus ja postitus

Toimitamme tuotteen kauniiseen rasiaan paketoituna. Toimitusaika on 2-4 viikkoa. Sesonkiaikana valmistamme tuotteet tilausjärjestyksessä. Postikulut Suomeen sisältyvät tuotteen hintaan.

 

Hinnat ja alv

Yksittäisen tuotteen hinta on 40 euroa (sisältäen ALV 24 % sekä pakkaus- ja postikulut Suomessa).

 

 

Palaa tilaukseen