Huttaroo-tuotteet valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Ruostumaton teräs on hyvin siedetty korumateriaali. Materiaalina erittäin kestävä käyttöesineissä.

Koru kuvasta

Koru kuvasta – voit tilata tuotteen piirustuksesta tai esimerkiksi painetusta jalanjäljestä, me valmistamme siitä korun malliasi mukaellen. Valmiin tuotteen pisin mitta on 5 – 8 senttimetriä, Jalan- ja kädenjäljistä voimme tehdä 1:1 -korun, mikäli ilmoitat tilausta tehdessäsi jäljen pisimmän mitan.

 

Valittavanasi on kaulakoru tai avaimenperä. Kaulakoru toimitetaan kangasnyörin kanssa, avaimenperä toimitetaan avainrenkaan kanssa.

IMG_4186 (1)

KORU ÄÄNESTÄ

Koru äänestä – voit tilata kauneimmat sanat tai vaikkapa suloisimman naurun koruksi. Muodostamme äänitiedostosta ääniaallon, jonka pohjalta koru valmistetaan.

Valmiin tuotteen pisin mitta on 5 – 8 senttimetriä. Valittavanasi on kaulakoru tai avaimenperä. Kaulakoru toimitetaan kangasnyörin kanssa, avaimenperä toimitetaan avainrenkaan kanssa.

aanikoru

NIMIKYLTTI

voit tilata tuotteen omalla kirjoituksellasi tai voimme käyttää valmista fonttia. Valmistamme siitä ikuisen, personoidun nimikyltin itsellesi käytettäväksi tai lahjaksi annettavaksi.

Valmiin tuotteen pisin mitta on noin 30 senttimetriä.

Ovikyltti omalla käsialalla tai valmiista fontista

PANNUNALUNEN

voit tilata tuotteen omasta mallistasi. Valmistamme siitä ikuisen, personoidun pannunalusen itsellesi käytettäväksi tai lahjaksi annettavaksi.

Valmiin tuotteen mitta on 15x15cm.

pannunalunen

LAHJAKORTTI

Lahjakortti – Verkkokaupan kautta voit tilata myös lahjakortin. Lahjakortti toimitetaan ensisijaisesti sähköpostitse helposti tulostettavana pdf-tiedostona.

dav

YRITYSTUOTTEET

Yritystuotteet – Uusi mahdollisuus personoituun näkyvyyteen! Valmistamme tilauksesta myös suurempia sarjoja yritysten, seurojen, yhteisöjen tarpeisiin. Voitte tehdä tilauksen yrityksen logosta tai teitä kuvastavasta piirroksesta.
Tuotteelle jäävä kappalehinta riippuu tilausmäärästä. Yli 10kpl tilaukset toimitamme lähtökohtaisesti ilman avainrengasta tai kaulanauhaa, myöskään lahjapakkaus ei tällöin kuulu hintaan. Tarpeen mukaan asiasta toki neuvotellaan. Täytä oheiselle lomakkeelle yhteystietosi sekä ajatuksesi tilattavasta tuotteesta, niin olemme sinuun yhteydessä ja voimme yhdessä miettiä teille mieluisinta ja kannattavinta vaihtoehtoa!

mailroom

YHTEISTYÖT

Teemmee mielellämme yhteistyötä eri tahojen, mm blogien kanssa. Mikäli sinulle on idea yhteistyömahdollisuudestamme, niin jätä rohkeasti ajatuksesi alle, niin olemme sinuun yhteydessä!